Leveringsvoorwaarden

Maatzadels

De zadels worden aangemeten op locatie of bij de Zadelmakerij te Veendam. Een aanbetaling van € 400 moet worden voldaan voordat u een bestelling kunt plaatsen bij Zadelmakerij Anniek Stevens. Bij annulering van de bestelling behoud Zadelmakerij Anniek Stevens de gehele aanbetaling als vergoeding van de gemaakte kosten.

Besluit u geen zadel aan te schaffen? Het testen van de paszadels is gratis bij de Zadelmakerij te Veendam. Op locatie betaald u voorrijkosten afhankelijk van de afstand tot Veendam.

 

Leenzadel

Zadelmakerij Anniek Stevens bied de mogelijkheid om gebruik te maken van een leenzadel tot uw eigen zadel is afgeleverd. Hiervoor betaald u € 400 borg. Bij ernstige schade aan het zadel waardoor deze (zonder reparatie) niet meer geschikt is om mee te rijden behoud Zadelmakerij Anniek Stevens de borg.

Aflevering

Het zadel word op afspraak afgeleverd. Bij aflevering dient u het resterende bedrag te betalen (dit is het totaalbedrag minus de aanbetaling en eventuele borg) dit kan per pin of contant. Het zadel dient direct betaald te worden, betaling achteraf is niet mogelijk.

Wanneer u een bestelling plaatst bij Zadelmakerij Anniek Stevens gaat u akkoord met deze voorwaarden.